CARE ESTE LEGATURA DINTRE FOTOGRAFIILE PENTRU VIDEOCHAT PROFESIONALE SI CASTIGURILE MARI DIN VIDEOCHAT?

CARE ESTE LEGATURA DINTRE FOTOGRAFIILE PENTRU VIDEOCHAT PROFESIONALE SI CASTIGURILE MARI DIN VIDEOCHAT?


Inainte de a da raspunsul care este destul de simplu si presupun ca deja il intuiesti, trebuie sa ne jucam putin de-a psihologul si sa analizam putin mecanismul videochatului.

Tu esti model de videochat si intri in legatura online cu clientii. Trebuie sa intelegi ce asteptari are acest om de la tine si cum il poti determina ca, din mii de fete cu profiluri care mai de care mai indraznete, sa te aleaga pe tine.

Este cat se poate de logic faptul ca daca ai mai multi client, castigi mai multi bani.

La mijloc intervine si talentul tau de a mentine interestul clientului cat mai mult timp.

De obicei totul porneste de la o cautare pe google ori alte motoare de cautare facuta de clientul tau. Fie cunoaste numele site-urilor fie cauta ceva legat de videochat. Ajunge astfel pe site si vede profilurile sutelor, daca nu miilor, de fete.

Cum crezi ca le filtreaza mintea sa? Iti spunem sigur: dupa fotografii. Mintea umana este un mecanism complex care raspunde la stimuli diferiti iar unul dintre stimuli este culoarea si elementele constitutive ale fotografiei.

Pe scurt, daca ai poze profesionale de videochat, clare si cu culori vii ori chiar alb-negru dar intr-un cadru sexy, ai mult mai multe sanse decat celelalte fete sa fii cea aleasa de client.

In acest mod, iti putem spune ca exista o legatura stransa intre pozele tale de pe site-urile de videochat si volumul castigurilor tale din videochat. Pozele iti contureaza o imagine in fata clientilor inca dinainte de a intra in legatura cu tine.

Este, daca vrei, ceva similar pescuitului: fotografiile tale pentru videochat reprezinta momeala pentru pescar. Cu ele reusesti sa ai mai multi clienti.