De ce le plac barbatilor catusele si cum le poti folosi ca pe un atu in pozele BDSM

De ce le plac barbatilor catusele si cum le poti folosi ca pe un atu in pozele BDSM


Nu stiu daca esti la curent cu notiunea de BDSM dar iti voi explica, atat cat ma pricep, ce inseamna BDSM si cum il putem folosi noi in sedintele foto pentru un efect puternic vizual.

BDSM vine de la: BD = bondage & discipline, SM = sadism si masochism si DS = dominance & submission.

Multi cred ca BDSM-ul implica violenta si ca are o legatura puternica cu ideea de stapan si sclav. Este partial adevarat dar, la fel de adevarat este si faptul ca este si partial gresit.

In primul rand, pentru a practica BDSM trebuie sa ai incredere in partener. Departe de ideea de sclavie, faptul ca o persoana se lasa legata de maini si/sau picioare, arata acordul si increderea in partener(a). Libertatea provine de la eliberarea de griji, de la faptul ca se abandoneaza cu totul.

Totul tine de placerea fiecaruia si de respectarea dorintelor celuilalt. Unora le place durerea, altora nu. Unii doresc sa fie legati, altii nu suporta acest lucru dar vor sa simta durerea. Practicile sunt nenumarate si nu stam sa le detaliem acum.

Revenind la ceea ce ne preocupa pe noi, fotografiile BDSM, trebuie sa spun ca au un puternic impact vizual. Barbatilor le place ideea de a domina iar femeilor, se pare ca in urma unor studii recente, le place sa fie dominate. Din cate se pare, femeilor puternice in viata de zi cu zi, care au multi barbati in subordine la locul de munca, cu care se manifesta destul de autoritare, au fantezii in care sunt dominate de un barbat mai puternic decat ele.

Ei bine, poti realiza o sedinta foto BDSM cu conditia sa ai in minte cele spuse mai sus. Joci un rol pe care ti-l asumi si trebuie sa se vada asta prin atitudine. O poza cu o femeie cu catuse, cu mainile la spate, partial dezbracata, ii va lasa o impresie puternica unui barbat care doreste sa domine. Se simte pur si simplu, barbat.

Daca practici BDSM in timpul orelor in care faci videochat, de exemplu, vei putea face o sedinta foto in care sa aduci ca accesorii catuse, lanturi, biciuri si obiecte vestimentare din latex, care, se pare, merg perfect cu acest rol sado-maso.