PhotoGlam.ro - Fotografii Videochat din 2005 PhotoGlam.ro - Fotografii Boudoir Videochat din 2005 PhotoGlam.ro - Fotografii Profil LiveJasmin.com, MyFreeCams.com (MFC), Chaturbate.com PhotoGlam.ro - Fotografii Profil MyFreeCams.com (MFC), Chaturbate.com PhotoGlam.ro - Fotografii Boudoir

Suntem o echipa de oameni tineri, energici, plini de imaginatie si pasiune pentru frumos!

Din echipa noastra fac parte fotografi profesionisti, editori software, art directori, hairstylisti si make-up artisti!

O mica armata de oameni cu un singur scop: sa obtii, la final, cele mai frumoase si calitative fotografii pentru videochat!

Stim ca primul lucru la care se uita cei care intra pe conturile tale de pe site-urile de videochat sunt pozele tale. Cu cat sunt mai sexy dar si de calitate, cu atat creste increderea clientului tau si cu atat mai mult castigi tu!

Noi activam in aceasta industrie din 2005 si am trecut de mult de colaborarea cu numarul 2700. Absolut toate fetele cu care am colaborat si cu care inca mai colaboram ne-au spus ca, dupa ce au realizat fotografiile cu echipa noastra, veniturile lor au inceput sa creasca, treptat, pana la sume la care, pana atunci, nici nu sperau.

Cantitatea a devenit istorie si a venit momentul pentru CALITATE! Noi pe acest cuvant punem accent in realizarea sedintelor foto!

Da-ne o sansa si contacteaza-ne iar noi iti vom da un set de fotografii senzationale!

NU AVEM LIMITE IN IMAGINATIE!



Nu ne place monotonia asa ca venim mereu cu idei noi!

Tinute senzationale, locatii variate, coafuri si make-up care sa te puna in valoare! Fiecare fata cu care lucram este unica si o tratam ca atare!

Cu noi, pozele tale NU VOR FI LA FEL CU ALE ALTOR FETE!

TE ASCULTAM



Noi iti ascultam dorintele si facem tot ce ne sta in putere ca fotografiile facute sa iti reflecte personalitatea, sa iti surprinda senzualitatea si sa iti creasca, in final, veniturile din activitatea de videochat.

Realizam fotografiile atat color, cat si alb-negru, pentru un efect senzational.

SEXY este cuvantul care ne rasuna in minte ori de cate ori te fotografiem!

CONFIDENTIALITATE ASIGURATA 100%



Cu noi, identitatea ta ramane secreta. Iti asiguram discretie totala.

Nu vom folosi nicaieri datele tale, nici macar in timpul editarii pozelor.

Totul este bazat pe CONFIDENTIALITATE, INCREDERE RECIPROCA SI PROFESIONALISM!

Faptul ca am lucrat si lucram in continuare cu peste 2700 de fete din industria videochat-ului iti poate confirma acest lucru!

SUNTEM PROFESIONISTI!



Realizam sedinte foto pentru videochat de multi ani si am lucrat si lucram in continuare cu peste 2700 de fete care ne-au acordat increderea lor si nu le-am dezamagit.

In toata activitatea noastra, utilizam aparatura foto si de studio de ultima generatie pentru ca tu, clienta noastra si, de ce nu, prietena noastra (cel putin noua ne-ar face mare placere sa ne devii si prietena), sa primesti la final un set de fotografii extraordinare care au rolul final de a te ajuta sa iti cresti veniturile din videochat!

CONTACTEAZA-NE ASTAZI!

De ce mai stai pe ganduri? Nu vrei sa castigi mai multi bani? Fotografiile facute de echipa noastra te vor ajuta sa iti indeplinesti visul! Fiecare zi ti se va parea mai frumoasa si mai productiva!

Telefon: 0769.383.778

Trimite-ne un email pe adresa: contact@photoglam.ro, in care sa ne descrii ceea ce iti doresti in legatura cu o sedinta foto profesionala. Iti vom raspunde rapid!