Blonda Cu Sutien Si Fara Chiloti Pe Canapea Bej Din Piele Fotograf Budoar Videochat Nud Profesionist Bucuresti

Fotografia (Blonda Cu Sutien Si Fara Chiloti Pe Canapea Bej Din Piele) a fost publicata cu acordul modelului avand ca scop exemplificarea muncii noastre ca studio foto profesionist, axat pe domeniul fotografiei erotice.

Este un bun punct de pornire pentru tine, ca sa iti poti face o idee asupra modului in care putem realiza sedinta foto. De asemenea, daca esti in pana de idei, poti sa folosesti aceasta poza pentru a te inspira si, cand ne contactezi, ne poti arata cam ce tip de fotografii iti doresti.

Noi ne vom spune punctul de vedere, deoarece avem experienta celor 13 ani de cand activam in aceasta industrie, dar ceea ce primeaza este dorinta ta. La final, dorim sa fii multumita de fotografii si sa te ajute la cresterea veniturilor.

De-a lungul timpului am realizat sedinte foto de tip budoar (boudoir), glamour, pentru studiouri de videochat dar si pentru modele de videochat care lucreaza independent.

O buna parte din activitatea noastra s-a concentrat pe poze nud, artistice si nu numai, realizate atat in studioul nostru cat si la locatia clientelor sau in diferite spatii publice cum ar fi: la munte, in padure, la mare, in cladiri parasite, zone industriale ca fabricile si uzinele dezafectate.

In portofoliul nostru se regasesc doamne si domnisoare de toate varstele si din toate sferele de activitate care au dorit o sedinta foto in care sa se simta relaxate, frumoase si rasfatate. Pe langa modele de videochat, am mai realizat sedinte foto pentru escorte, care au nevoie de un photobook profesional pentru a-si creste portofoliul de clienti.
Nu in ultimul rand, calitatea fotografiilor si a clipurilor video le-a determinat sa revina iar si iar in studioul nostru foto.
Pozele de budoar pot fi un cadou de nunta din partea miresei pentru mire sau un cadou pentru iubit, care va putea vedea cat de frumoasa este partenera sa. Am avut (si inca avem) cliente insarcinate care au dorit sa salveze intr-un mod special dar totodata sexy acest moment in care erau gravide.

Te asiguram de profesionalismul nostru, de confidentialitatea identitatii tale dar si de faptul ca stim ca ai emotii, mai ales daca este prima data cand pozezi nud sau sexy, si iti garantam faptul ca avem rabdare si facem tot ce ne sta in putere sa iti facem sedinta foto cat mai placuta si relaxanta. La final, te vei intreba de ce ai avut emotii, si vei dori sa revii.

Daca ti-am captat interesul si te putem ajuta, contacteaza-ne:

Blonda Cu Sutien Si Fara Chiloti Pe Canapea Bej Din Piele
blonda cu sutien si fara chiloti pe canapea bej din piele


  • Joc de nota 3.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 3.4 din maximum de 5 (bazat pe 9 voturi)