0 voturi
pusa acum in Sedinte Foto Boudoir/Erotice/Videochat de
Nu am gasit informatii pe site despre fotograf(i). As dori sa stiu cu cine voi lucra, cine este fotograful? Daca tot platesc, doresc sa stiu pentru ce si vreau sa stiu ca este un fotograf bun… Nu de alta, dar din experienta am intalnit tot felul de asa-zisi fotografi si am fost dezamagita… Multumesc Adina S. din Sibiu

1 raspuns

0 voturi
raspuns de (620 puncte)
edited de
Buna Adina, iti multumim pentru intrebarea pusa. Mi se pare cu totul justificata grija ta, cu atat mai mult cu cat calitatea fotografiilor conteaza foarte mult, mai ales daca activezi in lumea videochat-ului. Cu cat ai poze mai bune calitativ, cu atat intra mai multi pe profilul tau si de aici intervine matematica pura: rezulta castiguri mult mai mari.

Fotograful nostru se numeste Catalin Muntean, a lucrat in trecut o lunga perioada pentru PlayBoy Romania, are o vasta experienta in domeniu, el detinand, de altfel, o revista erotica, begudd.com. Daca vei opta pentru o sedinta foto cu noi, vei avea ocazia sa cunosti personal echipa si atunci vei afla mai multe despre acestia.

Totodata, in cadrul unei intalniri fata in fata iti vom arata si exemple din sedintele noastre foto boudoir cu singura mentiune ca vom blura chipurile fetelor pentru a le proteja identitatea, desi am primit acordul lor pentru a le prezenta in cadrul acestor intalniri dinaintea sedintelor foto viitoare.

Ce iti putem spune cu siguranta este ca fotografii cu care lucram sunt din noua generatie de fotografi, open-minded si cu experienta a peste 6 ani in aceasta ramura a artei fotografice numita fotografie de boudoir. Fotograful nostru a lucrat pentru revista PlayBoy.

 Talentul lor este si a fost recunoscut de mari publicatii din tara dar si din strainatate, ei lucrand si in domeniul fashion-ului si a revistelor glossy/glamour. Sper ca te-am facut cel putin curioasa si ca te vom avea ca clienta si, de ce nu? ca prietena ulterior!
...