Reguli Sedinte Foto-Video

In cele ce urmeaza iti prezentam regulile valabile pentru orice sedinta foto sau foto-video, reguli pe care te rugam sa le citesti cu atentie!

1. Nu este permisa prezenta barbatilor la sedintele foto.

2. Plata pentru oricare dintre cele 3 pachete (cat si pentru inchirierea studioului care costa 150 lei) se face INTEGRAL, imediat dupa terminarea sedintei foto.

3. Daca doresti sa anulezi o sedinta, te rugam sa ne contactezi cu minim 2 zile inainte de data sedintei.

4. In cazul in care doresti ca sedinta foto sa aiba loc in alta locatie decat studioul nostru foto, avem rugamintea sa ne trimiti pe email sau whatsapp cu cel putin 3 zile inainte de sedinta foto, o confirmare a rezervarii dar si a platii pentru camera de hotel sau a locatiei unde doresti sa aiba loc sedinta foto. In cazul necesitatii deplasarii echipei noastre (si a echipamentului necesar sedintei foto) in afara orasului Bucuresti, este necesara plata deplasarii, separat de costul sedintei foto. Pretul deplasarii se discuta pentru fiecare caz in parte. Pentru Bucuresti, daca alegi ca sedinta foto sa aiba loc in alta locatie, nu este necesara plata deplasarii.

5. Termenul de predare a fotografiilor editate sau a clipurilor video este:
In cazul pachetului Silver care contine doar fotografii, 1 saptamana de la data primirii selectiei de la tine.
In cazul celorlalte pachete care includ si clipuri video: 1 saptamana pentru fotografiile editate + 1 saptamana pentru clipuri video.

ASIGURAM CONFIDENTIALITATE 100%

Pentru orice nelamuriri ne poti contacta astfel:

WhatsApp: 0769.383.778

Trimite-ne un email pe adresa: contact@photoglam.ro, in care sa ne descrii ceea ce iti doresti in legatura cu o sedinta foto profesionala. Iti vom raspunde rapid!

Contact