TIGARA SI FUMUL DE TIGARA IN FOTOGRAFIA DE BOUDOIR

TIGARA SI FUMUL DE TIGARA IN FOTOGRAFIA DE BOUDOIR


A fi sexy inseamna sa ai atitudine, pe langa un corp frumos. Poti fi, fara dubiu, o persoana interesanta, sexy chiar, si daca ai un look absolut normal, atata timp cat ai o atitudine care inspira respect si aprecierea persoanelor de sex opus.

Am spus intotdeauna ca o fotografie este un mecanism compus din mai multe piese. Astfel, pe langa model, avem machiajul, coafura, locatia sau fundalul dar si accesoriile. Cand spun accesorii, nu ma refer strict la catuse, bici, hamuri, dildo sau alte jucarii sexuale ci si la un element aparent banal, si anume fumul de tigara.

Sa ne aducem aminte de fazele cunoscute din filme in care mari actrite apar fumand. Gesturile lor legate de manevrarea tigarii, expirarea fumului de tigara, toate acestea ne lasau impresia ca acele femei sunt interesante, cu stil si totodata misterioase.

Astfel, putem obtine multe fotografii incredibile in care utilizam fumul de tigara.

Totul este sa il combinam intr-un mod cu totul aparte astfel incat sa nu ajungem in cealalta extrema, vulgaritatea.

Elementul cheie este atitudinea modelului cand fumeaza. Modul in care priveste catre obiectiv, gesturile si pozitia corpului conteaza enorm.

Iata, pe scurt, cum poti obtine fotografii reusite utilizand fumul de tigara, chiar si daca nu esti, in viata privata, fumatoare.